Гаранцијата за нашиот квалитет е угледот на нашите клиенти

Во 1921 година, компанијата VITAMIX ® Corporation го произведе првиот блендер во светот со двојна брзина. Ова беше револуционерен пронајдок кој трајно го промени светот на професионалните кујни. Со повеќе од 80 години искуство, VITAMIX® е препознатлив лидер помеѓу светските производители како најдобар блендер во светот, „експерт во миксирањето“, признание кое го добива дури и од конкуренцијата!

Производите на компанијата VITAMIX® успешно ги користат глобалните синџири на хотели, ресторани, кафетерии и барови како MARRIOT HOTELS & RESORTS, HILTON, RITZ-CARLTON MOSCOW, FOUR SEASONS, McDonald's and McCafe , Starbucks, COSTA COFFEE, Subway, Rosinters Restaurants, Burger King, KFC, Baskin Robbins, Hard Rock Cafe, Santa Fe, Applebee's, Chili's Grill, American Bar and Grill, DeliFrance, Segafredo Coffe, Pizza Hut, Tchibo, Haagen-Dazs, Au Bon Pain, EL GAUCHO, Coffee House, Chocolate, Coffeemania, il patio Rostik `C, Holy smoke, Little Japan, Planet Sushi и многу други. Ова уште еднаш го докажува високиот квалитет на VITAMIX® производите, кои секогаш ќе го поддржуваат одличниот углед на своите клиенти. Оттука, доменот на VITAMIX® блендерот е исклучително широк – хотели, ресторани, казина, барови, ноќни клубови, кафетерии, професионални кујни, детски градинки, училишта за кулинарска уметност, фитнес центри, бродови... односно сите оние кои го следат трендот на правилниот здрав начин на исхрана.

Ако блендерите кои се користат во рестораните и баровите се VITAMIX®, значи професионалноста е достигната!

12 чекори до сурова храна - Викторија БутенкоЗелено за здравје - Викторија Бутенко

Нарачајте ONLINE

banner-brochure

Искуства

Збогум на високиот крвен притисок

...речиси десетина години имав проблем со висок крвен притисок (достигнуваше дури и до 220) кој ми предизвикуваше неподносливи главоболки и придонесе двапати да колабирам и да изгубам свест...

Читај повеќе...

bmi_calculator